juni 11

Tropical smoothie bowl

0  comments

Met warm weer houden wij enorm van heerlijke koude smoothies! Met een smoothie bowl heb je meteen je dagelijkse portie fruit binnen. Deze keer maken we er een van tropische vruchten.

Ingrediënten voor 2 personen:
– 1 pakje diepvriesfruit tropische vruchten
– 2 (bevroren) bananen
– scheut plantaardige melk

Topping:
– handje kokosrasp of kokosflakes
– 1 eetlepel chiazaad
– granola (in dit recept: super granola kokosnoot, amandelen & cacao van Eat Natural)

Om te beginnen is het handig om de bananen de avond van tevoren in de diepvries te leggen, aangezien ik nog geen bevroren bananen in een pakje ben tegengekomen.

Doe het diepvriesfruit in een blender. Doe daar de bevroren bananen bij en een scheut plantaardige melk naar keuze. Zorg ervoor dat je een klein laagje ziet en mixen maar!

Voor de topping kun je de tropical smoothie bowl eigenlijk versieren zoals je wilt. Ik heb deze keer gekozen voor een handje kokosrasp, chiazaad en wat granola, maar je kunt eindeloos variëren! Je kunt ook aardbeiden als topping kiezen, cacaonibs of kokosflakes in plaats van kokosrasp.

Wist je dat je ook gemakkelijk vezels kunt toevoegen aan je ontbijt? Super goed voor het optimaliseren van de gezonde darmbacteriën! Denk bijvoorbeeld aan de MultiFiber. Daar wordt je smoothie bowl iets dikker van, maar blijft wel luchtig. Wil je liever niet dat het dikker wordt? Ga dan voor de FiberSynergy.

Smakelijk eten!Facebook Comments

Tags


You may also like

Acaciavezels: Natuurlijke Bron van Gezonde Vezels voor Optimaal Welzijn

Acaciavezels: Natuurlijke Bron van Gezonde Vezels voor Optimaal Welzijn
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Zorg dat je niks nieuws mist omtrent je gezondheid!

>