spijsverteringsproblemen

Totaalpakket: Verteringsproblemen

Een volledig pakket om je te helpen bij spijsverteringsklachten:
  • Inclusief lab onderzoek. Bij verteringsklachten horen diverse oorzaken. Met goed onderzoek kan dat achterhaald worden. Inclusief bacteriën, verteringsresten en ontstekingsmarkers in ontlasting. IgG4 voedingsintolerantie en vitamine D3 onderzoek in bloed.
  • Intake. Alles begint met een goed gesprek. Een anamnese zal worden afgenomen en na labonderzoek zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Intake gesprek vind plaats in de Praktijk Natuurlijk.fit in Lelystad of Digitaal via beeldbellen.
  • Persoonlijk advies en follow-up. Met het behandelplan en het verslag waarin jouw situatie duidelijk wordt uitgelegd kun je zelf aan de slag om de klachten te verminderen. Twee vervolgconsulten vinden steeds na ca. 3-4 weken plaats. Deze 2 consulten zitten ook bij de prijs inbegrepen!

Waarom wachten? Pak je klachten aan!:

All-inclusive prijs: €1470,-  inclusief BTW 

Wat mag je verwachten:

Krijg de controle terug

Spijsverteringsklachten staan de dagelijkse bezigheden in de weg. Hoe sneller de oorzaken achterhaald en verholpen zijn hoe beter! Je krijgt dan weer de controle over je lichaam en leven terug.

Doeltreffende diagnostiek: Maximaal resultaat

Zonder gedegen anamnese (vragenlijsten en lichamelijk onderzoek door observatie) aangevuld met hoogwaardig laboratorium onderzoek blijft het gissen naar de juiste aanpak. Met lab onderzoek kan ik een doeltreffend behandelplan opstellen zodat de klachten zo snel mogelijk verholpen zijn.

3 Afspraken - Consulten

Het eerste consult, bevat het intakegesprek, de anamnese en duurt ca. 2 uur. De vervolg consulten (follow-up) na 3 a 4 weken (in overleg) duurt ongeveer 30-45 minuten. Eventuele aanpassingen aan het behandelplan zijn dan mogelijk. Totaal heb je dus 3 afspraken
(Orthomoleculaire Praktijk locatie Lelystad of Digitaal via beeldbellen, whatsApp en/of e-mail)

Contact Met Ervaren Therapeut

Jouw behandelend therapeut heeft ervaring met de behandeling van spijsverteringsklachten. Garanties kunnen nooit gegeven worden, het blijft altijd maatwerk en resultaat is mede afhankelijk van jouw eigen inzet. Als jij de keuze maakt om je klachten aan te pakken, zal ik er alles aan doen om jou bij te staan. Tussen de consulten door kun je mij altijd een berichtje sturen met je vragen.  

orthomoleculair therapeut lelystad

Ik behandel samen met jou, je verteringsklachten

Door samen met jou je klachtenpatroon, leefstijl en voedingspatroon te analyseren komen we tot een anamnese. Nadat we materiaal naar het laboratorium hebben gestuurd en ik de uitslag heb geïnterpreteerd maak ik een behandelplan speciaal voor jou op maat gemaakt.  In het behandelplan schrijf ik supplementen voor, maar de nadruk ligt op voeding en leefstijl adviezen. 


Sta dus open voor verandering!

Waarom wachten? Pak je klachten aan!:

Bij welke klachten is dit Totaalpakket zinvol? 

Onder andere bij de volgende spijsverteringsproblemen en gerelateerde klachten:
– Misselijkheid

- Slechte stoelgang
– Vermoeidheid
– Regelmatig buikpijn
– Maagklachten, maagzuur
– Slaapproblemen, chronische vermoeidheid
– Jeukende huid

- Eczeem
– Anale jeuk
– Dunne ontlasting of constipatie
– Brijachtige, ongevormde ontlasting
– Vettige ontlasting (licht van kleur)
– Ontlasting die plakt aan wc
– Gistende ontlasting
– Onverteerd voedsel
– Opgezette buik na het eten
– Winderigheid na het eten
– Klachten door het eten van brood, rijst en pasta
– Pijn (zeurend) in de bovenbuik
– Klachten bij vettig voedsel
– Verlaagde weerstand, snel verkouden
– Slijmvorming keel, keelpijn
– Hoesten, benauwdheid
– Jeukende oren of ogen
– Schimmelinfecties
– Gewrichtsklachten of spierpijn
– Vaginale irritatie
– Gebruik van maagzuurremmers
– Klachten nemen af na probiotica gebruik
– Klachten zijn ontstaan na een antibioticumkuur
– Familieleden met galklachten
– Toename van klachten bij consumptie van suiker of zetmeel
–  Antibiotica gebruik
– Gebruik van anticonceptie en pijnstillers
– Bloedarmoede, gebrek aan mineralen of vitaminen
– Depressiviteit, neurologische klachten
– Migraine
– Als kind al darmklachten gehad
– Glutenintolerantie komt voor in de familie

91%
Beter resultaat!

In liefst 91% van de gevallen bereiken we eerder en beter resultaat met dit totaalpakket in vergelijking met losse consulten en losse onderzoeken of helemaal geen laboratorium onderzoek.

Dit totaal pakket omvat 3 afspraken en het benodigde laboratorium onderzoek. Je gaat er meteen mee akkoord en kan dus ook gelijk aan de slag. Dat zorgt ervoor dat de behandeling compleet word afgerond en in de meeste gevallen zeer succesvol is.

€1470,- incl. BTW
Wat is bij de prijs inbegrepen:

- 3 contact afspraken te weten; 1e intakegesprek/consult en 2 vervolgconsulten. Deze vinden plaats in mijn praktijk of digitaal via beeldbellen, telefoon (whatsApp) en/of e-mail. 


- Een verslag van wat besproken is. De anamnese, de adviezen omtrent voeding en leefstijl, het behandelplan, een supplementen recept en aanwijzingen. 


- Laboratorium onderzoek; vitamine D (bloed), IgG4 voedingsintolerantie onderzoek (bloed), uitgebreid ontlastingsonderzoek naar de darmflora (goede en slechte bacteriën en schimmels) en ontstekingsmarkers en absorptie / mal-absorptie markers (zonuline, sIgA, alfa-1-antitrypsine, calprotectine)


- Vragen stellen tussen de afspraken door; per e-mail of WhatsApp. 


- Maximaal twee benodigde supplementen inbegrepen, indien nodig andere supplementen tegen meerprijs of zelf aan te schaffen.Waarom wachten? Pak je klachten aan!:

© 2016 - 2024 Natuurlijk.fit All rights Reserved. Natuurlijk.fit is een geregistreerd merk


>