De weg naar jouw optimale Gezondheid. Verander je Leefstijl en reken voorgoed af met je Klachten!

Orthomoleculair therapeut Michael Eekhof

Jouw Orthomoleculair Therapeut

Ik ben Michael, jouw therapeut.
In Alkmaar en later in Leiden heb ik het Hoger Laboratorium Onderwijs gevolgd. Na diverse stages in onder andere het LUMC en het Erasmus werd voor mij duidelijk dat dit niet de richting is voor mij. Ik vond het slechts 'stickers plakken op reageerbuisjes en computer uitslagen lezen'. Ik wilde meer. Meer patiënten contact. Meer echt behandelen.

Toen ontdekte ik de opleiding Operatie Assistent.
Dit vak heb ik met veel plezier 3 jaar lang gedaan. Ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan. Helaas kon ik dit lichamelijk gezien niet doorzetten, door het Ehlers Danlos Syndroom en het Chronisch Vermoeidheid Syndroom.

Na tussendoor het VWO gedaan te hebben (Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde B) heb ik, al zoekende naar therapieën voor mijn eigen klachten, de orthomoleculaire wereld ontdekt. Dit past precies bij mij. Dé ideale combinatie van contact met patiënten, onderzoek en blijven leren.

MBOG Lidmaatschap.
De MBOG leden zijn verplicht hun kennis op peil te houden door nascholingscursussen en congressen.
Tevens bestaat er een goede klachtenbemiddeling, die vrijwel nooit nodig is. Door de connectie met het MBOG kom je in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar mits je aan de voorwaarden voldoet. 

Jouw therapeut behandelt uitsluitend ziektebeelden waarmee positieve ervaring is opgedaan of waarvoor voldoende wetenschappelijke onderbouwing ter beschikking is. Tijdens het intake gesprek (1e consult) komt dit aan de orde.

Gegevens:

AGB-code zorgverlener: 90102530
AGB-code praktijk: 90061970
Erkend door MBOG, lidnummer: 1078 TL
KvK nummer: 34295541

Goed en professioneel gesprek gehad. Voelde me erg op mijn gemak, buiten de serieuze onderwerpen namelijk ook gelachen. De moeilijke stof werd heel goed vertaald zodat ik het zelf ook snap. Goed advies gekregen en ga hier zeker mee door.

Robin  B.
John Doe UI/UX Designer

Na jaren lang van krampen in mijn beenspieren, met name 's nachts, ben ik terecht gekomen bij Michael. Het hele bed trilde als ik weer eens een aanval had. In tegenstelling tot de huisarts wist Michael wel snel waar het aan lag en heeft mij super snel ervan af geholpen. Voortaan ga ik bij klachten eerder en sneller een afspraak maken hier.

Janine V.
John Doe UI/UX Designer

Eindelijk van mijn maagproblemen verlost. Ook geen maagbeschermers meer nodig. Blijkt dat die medicijnen juist voor meer bijwerkingen zorgde dan ik had gedacht. Na 8 weken ben ik ervan af. Het was niet makkelijk maar O wat ben ik blij. Mijn vermoeidheid is ook bijna weg!

Leonie S.
John Doe UI/UX Designer

Ik kwam hier om af te vallen. Het lukte mij zelf niet. Maar ik ben van veel meer klachten af geholpen! Mijn bloeddruk is lager, mijn darmklachten zijn na 5 jaar zoeken in ziekenhuizen; in slechts 2 consulten bij Natuurlijk.fit over! Ook ben ik van mening dat ik met dank aan jouw kennis super op weg geholpen ben om een gezonde leefstijl op te pakken, dit was ook één van mijn speerpunten.!

Dhr. A.V.
John Doe UI/UX Designer

Direct gratis toegang tot deze inhoud?

>