Tijdelijk Gratis eBook met 120 Gezonde Ingrediënten & tips!

Vul je adres in en bevestig deze om toegang te krijgen tot deze bijzondere inhoud


"Ik zie door de bomen het bos niet meer"

De meest gebruikte uitspraak als het gaat om ongezonde of juist gezonde voeding.

"Overal krijg je wel iets van, ik eet gewoon wat ik lekker vind!"

Wat is nou écht gezond?

Eigenlijk weten we wel wat niet gezond is. Te veel vet, suiker, zout enz.
Maar wat is dan wél gezond?

Vaak vragen mensen mij, wat ik zelf dan wél eet.

Om mensen van hun klachten af te helpen, begin ik altijd met de voeding. Eigenlijk is elk gezondheids advies heel erg persoonlijk. En dus ook elk voedingsadvies is per persoon op maat gemaakt. Toch zijn er voedingsmiddelen die iedereen (allergieën uitgezonderd) dagelijks zou kunnen eten en waar je gezonder van wordt! Daarom heb ik juist die ingrediënten samengevat in een handig E-book

  • Lijst met meer dan 120 gezonde ingrediënten om dagelijks gezond te eten.
  • Past in vrijwel alle diëten; glutenvrij, suikervrij
  • Ontstekingsremmende werking
  • Ontzien de darmen van te zware belasting
  • Genoeg variatie en inspiratie voor een heel jaar
  • Veel extra tips!
>